Hvem er QC?

Eller dronningen av innhold som det heter på «godt» norsk! Kort forklart er det et kallenavn undertegnede fikk av kollegaene sine en dag vi hadde det spesielt morsomt på kontoret.

For å være ærlig husker jeg ikke rekken av vitser som førte til at jeg plutselig ble tilegnet den ærbødige tittelen, men slik er det vel med kallenavn flest? Personlig syns jeg det klinger bra samtidig som det booster mitt svært ydmyke ego. Supert!

Så hva gjør meg verdig denne tittelen? Jeg er en språknerd og jobber som innholdsprodusent i landets aller kuleste markedsføringsbyrå. Jeg har en utdannelse i kreativ skrivning og journalistikk fra Roehampton University, flerkulturell bakgrunn og behersker fem språk. Jeg skriver på en fantasy-roman og leser artikler, bøker og blogger hver eneste dag.

De som kjenner meg vet at jeg har blogget før, men få vet at den bloggen faktisk var en stor grunn til at jeg fikk meg fast jobb i faget jeg elsker så høyt. Det var også hovedformålet med den forrige bloggen, å sikre meg en fot innenfor kommunikasjonsbransjen. Så hva er formålet denne gangen? Å tømme enda mer innhold på det allerede fullspekkede internettet? Ja, på en måte!

Jeg ønsker å videreformidle det jeg lærer, gi dere et innblikk i hvordan det er å jobbe med innhold og markedsføring til daglig, og inspirere til videreutvikling. Sammen skal vi teste ut teknikker for å prestere bedre på jobben, søke etter den perfekte balansen mellom karriere og privatliv, og ikke minst lage underholdene innhold. Kanskje vi til og med finner ut hva vi vil bli når vi blir store? Det er bare å følge med så får vi se!

QC