Årets første live-webinar

Pudderet står klart, manuset er ferdig og sommerfuglene har begynt å svirre i magen. Morgendagens live-webinar føles som det blir mitt offisielle skritt tilbake i arbeidslivet. Selv om jeg kom tilbake fra permisjon for flere måneder siden, har jeg ikke vært synlig i MarkedsPartners kanaler frem til nå. Derfor blir det litt ekstra gøy at vi denne gangen tester ut noe litt nytt.

Fikk du med deg «Anneli griller en ekspert«-serien i fjor? Da intervjuet jeg en håndfull av kollegene mine basert på spørsmål følgerne våre hadde sendt inn.

Den gang var vi ikke helt trygge på å gjøre det live, mest på grunn av det tekniske. Men I MORGEN skjer det! Og den lille journalisten i meg gleder seg vilt. I dag hadde vi generalprøve. Christoffer (videoprodusent) og jeg gikk over det tekniske før vi tok en runde på det visuelle. Ambisjonen vår er at seerne skal føle at de er i MarkedsPartners stue og at terskelen for å stille spørsmål blir lav.

Vil du lære mer om webinarer burde du ta en titt på dette som ble laget i etterkant av et halloween-arrangementet vårt i høst.

Så ankom ekspertene våre studioet og vi fikk prøvd oss litt foran kamera. Heldigvis har det kommet inn en del spørsmål på forhånd, så vi starter ikke på bar bakke.

Da gjenstår det bare å krysse fingrene for en smashing bra gjennomførelse i morgen. Alt er i hvert fall planlagt og tilrettelagt. Tvitvi!

Legg igjen en kommentar